Xell Posino

15-3-15: Diumenge 15 de Març, la nostra fisioterapeuta i runner, Xell Posino va participar a la Marató de Barcelona. Era la primera que feia i va gaudir moltíssim! Va fer un temps de 3hi 32′!!
Felicitats campiona!!!!

2-11-2014: En la Rodi Mitja Marató de LLeida, un cop més la Xell ha estat en un lloc destacat a la cursa: cinquena!!!!

Moltes felicitats.

15-6-14: En la Cursa Templers de Lleida d’aquest cap de setmana, els nostres Kine Runners s’han lluit. La Xell, mantenint els últims bons resultats de les darreres curses, puja al 3er esglaó d’aquesta emblemàtica cursa. Felicitats!!
La Marató de València ens espera al Novembre!!! Ara toca disfrutar del merescut descans. Enhorabona!!!”

4-5-14: Moltes Felicitats Xell!! Guanyadora amb autoritat de la Mitja Marató de Tàrrega, amb 1h31’44″… Un bon regal pel dia de la mare, del tot ben merescut!!

27-4-14: I continuant amb els èxits esportius d’aquest cap de setmana, tenim el pódium de la Xell en la Cursa de 10km de Balàfia, demostrant el seu bon estat de forma actual, pujant al tercer esglaó. I per l’altra banda, l’Aitor participava als 5km Cursa Nocturna d’Hospitalet, quedant en la 23a posició d’un total de 1500 atletes.  Felicitats!!

30-3-14:Gran resultat de la  nostra runner a la Cursa Bombers de Lleida, amb una espectacular 5a posición de la Xell en fémines, aturan el crono en uns excel·lents 41’20”

23-2-14:La nostra terapeuta i runner Xell Posino va quedar tercera a la mitja marató de Balaguer que  es va fer el 23 de febrer.